Jersey Boys

Jersey Boys

In het Piccadilly Theatre

Prijs vanaf € 43.40

De musical Jersey Boys, die gaat over Frankie Valli en the Four Seasons is nu door 1,5 miljoen mensen bekeken en heeft zich stevig gevestigd als één van de langstlopende en meest populaire shows van de West End.

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat uw tickets heeft voor deze populaire musical
- Kies uw eigen zitplaats
- Geniet van alle grote hits van Frankie Valli en the Four Seasons
- Ervaar een plezierige musical

Waar gaat Jersey Boys over?
Jersey Boys is de musical Frankie Valli en the Four Seasons en hoe ze zich hebben opgewerkt vanuit de straten van Newark tot beroemdheden. Jersey Boys is je kans om een glimp op te vangen van de mannen achter de muziek - de maffia links, de gevangenisstraffen, de onenigheden en de ultieme triomf van één van de grootste bands ooit.

Jersey Boys toont hits zoals 'Sherry,' 'Big Girls Don't Cry,' 'Can't Take My Eyes Of of You,' 'Oh, What a Night' en nog veel meer. 

Andere musicals in London waar de muziek wordt uitgevoerd door bekende artiesten of groepen:
Mamma Mia - The Lion King - Thriller - Live

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater. 

Voor wie is de musical geschikt?
Jerse Boys wordt aangeraden vanaf 12 jaar en ouder aangezien het taalgebruik. Kinderen onder de 5 jaar zijn niet toegestaan.

Hoe lang duurt de musical?
Jersey Boys duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten, dit in inclusief de pauze.

Wie is het team achter deze musical?
Director is Des McAnuff, met een boek van Marshall Brickman en Rick Elice en muziek en lyriks door Bob Crewe en The Four Seasons' enige echte Bob Gaudio. Het heeft 4 Tony Awards gewonnen, inclusief Beste Musical, Beste Acteur in aan musical, Beste Aankomende Acteur in een musical en Beste Belichting Ontwerp van een musical.

Fantastisch 4.7

4.7 Recensies van 7 klantrecensies
mevrouw

Zang acteer kwaliteiten van zeer hoog niveau. Het enthousiasme van de cast is meer dan fantastisch. Een echte aanrader voor jong en oud. Zeker meer dan de moeite waard

Mary, Bergen op zoom
VRI, 26 JUN 2015
4.7
Jersey boys: bloei en verval in dynamische musical

Het is even wachten, maar na een wat zoekend begin komt de kusical - en het verhaal erachter - goed op gang. Nietballeen doordat de nummers bekender worden naarmate de voorstelling vordert, maar ook omdat het verhaal meer lijn en drma krijgt. Het succes komt snel in de musical, maar verval kent nu eenmaal meer dramatiek en boeit langer. Goed gezongen en perfect gedanste nummers komen in volle vaart voorbij. Indrukwekkend hoe de relatief kleine cast alles op z'n plek krijgt en elke wisseling van scene in een paar seconden realiseert. Genieten van goede muziek, zeer goed gezongen liedjes en - en passant - een stukje pop-geschiedenis. Het verhaal van The Four Seasons verdient nog jarenlang een groot publiek!

Ronald, Den haag
WOE, 29 APR 2015
4.7
Rudi

Geweldige show, goed gezongen en gespeeld.
Een echte aanrader.

Rudie, Amsterdam
MAA, 15 DEC 2014
4.7
spetterende show

Prime verhaal goed te volgen en zeer goede show en uitvoering zoals dat alleen in Londen te beleven is.

Arjan, Hardinxveld-giessendam
DIN, 28 OCT 2014
4.7
Fantastisch !!

Geweldige show met perfecte zang en acteer talent ! Top !

Antonius, Veldhoven
ZON, 13 JUL 2014
4.7
snel en gevoelig

De musical Jersey Boys heeft wat mij betrfet twee zeer verschillende kanten. Het stuk voor de pauze wordt gekenmerkt door een enorme sneloheid. Nummers (of stukken daarvan) verteller en decors worden in een hoog tempo gewisseld. Dit gaat zo geraffineerd dat het eigenlijk niet echt op valt. Na de pauze is er meer ruimte voor emotie. Frustratie, blijheid en intense droefheid krijgen de ruimte om tot de toeschouwer door te dringen. Het einde is gelukkig weer uitbundig en vrolijk.
Wat in alle stukken van de show hetzelfde is, is de kwaliteit. De zang, het actreren en de wijze waarop het verhaal wordt overgebracht is van een bijzonder hoog niveau.
Zeker een aanrader.

Philip, Zoetermeer
WOE, 28 MEI 2014
4.7
Geweldige musical

Prachtig theater , knus , goeie plaatsen in de stalls , vrij ver vooraan .goed gezongen leuke acteurs Eerst hapje gegeten in de buurt van het theater .
Gereserveerde kaarten lagen klaar , prima geregeld .!!

Edwin, Bergen op zoom
ZON, 04 MEI 2014
4.7

 

4.7

Fantastisch 4.7

Recensies van 7 klantrecensies

Bestel tickets

Aantal
Datum
Wanneer
Informatie over de locatie

Piccadilly Theatre
16 Denman Street
London
W1D 7DY

Informatie over de show

Speelt vanaf
2016-05-18

Speelt tot
2017-04-14

voorstellingsduur:
2 hours 30 minutes

Richtlijnen


(2mins) Pass the famous illuminated signs on your right to take Glasshouse Street/Sherwood Street where the theatre can be seen.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05


In winkelwagen