Thriller Live

Thriller Live

In het Lyric Theatre

Prijs vanaf € 66.70

Thriller Live in London is de ultieme concert viering van de King of Pop, Michael Jackson. Thriller Live is een ervaring alsof het lijkt dat je Michael Jackson live ziet. Boek uw tickets vanaf thuis en begin met aftellen voor een show die u nooit zult vergeten!

Hoogtepunten:
- Zorg dat u tickets heeft voor deze zeer populairs show
- Kies uw eigen zitplaatsen
-  Geniet van de muziek en bewegingen van de King of Pop
- Zing mee met al zijn grote hits
- Din-Vri kunt u besparen op uw tickets als u vanaf thuis boekt

Waar gaat Thriller Live over?
Thriller Live is een concert ervaring met spectaculaire multimedia effecten en een fantastische geografie, dit alles om Michael Jackson scherpe dansbewegingen en karakteristieke trekjes te revitaliseren en zijn grootste hits ten gehore te brengen.

De show is een muzikale rondreis en viering van de King of Pop. Michael Jacksons carrière beslaat 40 jaar, vanaf de dagen dat hij bij de Jackson 5 was tot aan zijn ongelooflijke solo carrière. Door de jaren heen heeft hij meer dan 750 miljoen albums verkocht. Het album Thriller is nog steeds het best verkocht album in de wereld.

Tijdens de 2-uur durende show kunt u erop rekenen dat u meezingt met alle grote hits zoals I Want You Back, I'll Be There, Show You The Way To Go, Can You Feel It, Rock With You, She's Out Of My Life, Beat It, Billie Jean, Earth Song, Thriller en nog veel meer.

Andere musicals in London met muziek van bekende zangers en bands:

The Lion King & Jersey Boys.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Voor wie is de show geschikt?
Thriller Live is geschikt voor alle leeftijden of je nu een Michael Jackson fan bent of niet.

Hoe lang duurt de show?
De show duurt ongeveer 2 uur en 20 minuten inclusief de pauze.

Wie is het team achter deze musical?
Met muziek van wie anders dan Michael Jackson, de musical is geproduceerd door Derek Nicol en Paul Walden, regie en choreografie door Gary Lloyd.

Belangrijke informatie:
- Let wel: Er wordt constant gebruik gemaakt van knipperend LED scherm en soms flitsende verlichting.

Fantastisch 4.4

4.4 Recensies van 60 klantrecensies
Avondje swingen

Het was echt genieten van de heerlijke muziek van Michael Jackson en de Jackson Five! Echt een aanrader om te gaan bekijken als je in Londen bent

Miranda
WOE, 30 MRT 2016
4.4
Geweldige dansshow

Het dansen in de show is echt geweldig. Wat een kwaliteit hebben de dansers. Maar ook de zang was goed. Er zat verder weinig verhaal in de hele musical, maar iedereen kent het schuchtere leven van Micheal Jackson dus dat is ook niet echt nodig. Ik heb echt van show genoten en de zaal deed ook enthousiast mee.

Johanna, Veenendaal
ZON, 27 DEC 2015
4.4
Geweldige Show

Een echte aanrader voor Micheal Jackson fans! Alle bekende nummers komen voorbij, er wordt geweldig gezongen en gedanst. Ik heb zitten swingen op mijn stoel.

Geartsje jildou, Luinjeberd
WOE, 12 AUG 2015
4.4
The King

De musical was erg gaaf. Goede zang en over het algemeen goede dans. Qua dans niet te vergelijken met the King zelf maar alsnog wel goed. We hadden alleen hele slechte zit plaatsen waardoor we ongeveer 30% van de dans niet konden zien, dat was wel heel erg jammer. Over het algemeen wel waard om naar toe te gaan mits je goede stoelen hebt!

Karolien, Zwolle
ZAT, 18 JUL 2015
4.4
Thriller Live

Een fantastische, kwalitatief goede, show. Uitstekende acteurs, dansers en zangers. Wij hebben genoten!
Het bestellen van de tickets via LondenMusicals.nl is ideaal.

Johannes, De meern
VRI, 10 JUL 2015
4.4
Thriller Live

Wij hebben geweldig genoten . Het was veel beter dan we verwacht hadden. Ik ben er naartoe geweest met mijn dochter van 42 en kleindochter van 12. We zijn het er alledrie over eens dat het een Topvoorstelling is. Geweldige dansers en geweldige zangers.

Wilhelmina maria, Veldhoven
MAA, 29 JUN 2015
4.4
In één woord: fantastisch!!

Wat een spectacel! Goede zang, wat een dansers en geweldig licht.
Heel blij dat ik dit gezien heb.

Angelique, Oosterbeek
VRI, 12 JUN 2015
4.4
Triller

Heerlijke musical fantastische dans en zang.

Dick, Berkel en rodenrijs
DIN, 26 MEI 2015
4.4
musical-avond

Genoten van de muziek en geweldige show .
Wat een inzet van de artiesten.

A, Maassluis
MAA, 11 MEI 2015
4.4
Thriller

De start, hierbij bedoel ik het eerste deel van de musical vond ik matig. Eigenlijk pakte deze musical mij pas bij het tweede gedeelte en die was fantastisch. Dus over het geheel waardeer ik hem met goed.

Frank, Bergen op zoom
ZAT, 27 DEC 2014
4.4
Geweldige show, rasartiesten !

Super show, geweldige zangers, muziek EXACT nagespeeld als het origineel, geweldige dans en acrobatiek. Echt een MJ revival show, een must voor de fans !

Marcellus davy, Oldenzaal
VRI, 26 DEC 2014
4.4
Super enthousiast

Geweldige muzikanten, zangers en dansers die het Lyric Theater op zijn kop zetten. Zing en Swing mee, zeker een aanrader om te gaan kijken.

Josette, Rosmalen
MAA, 22 DEC 2014
4.4
heerlijke musical met nostalgische muziek..

heb wel genoten van de musical, We zaten wel wat erg hoog, waardoor we sommige scenes, die zich op een trap afspeelden niet goed konden zien..

Ivonne, Venlo
DON, 27 NOV 2014
4.4
Thriller Live is fantastisch !

' Thriller Live' Is werkelijk de moeite om te bezoeken. Vanaf de eerste minuut wordt je ondergedompeld in een onvergetelijke sfeer van bekende melodieën en danspassen uit je jeugdjaren. De artiesten die hier optreden zijn er van een soort die over heel de wereld mogen gezien worden. Ze geven dan ook alles om van deze show een spetterend spactakel te maken. Als toeschouwer ben je echt een deel van de show en stil op je stoel blijven zitten is hier geen optie. Ook de dansers geven het beste van zichzelf en het is mij nog steeds een raadsel hoe ze het klaarspelen om in deze show die toch meer dan twee uur duurde steeds de tijd vonden om te veranderen van kledij en er weer vol energie tegenaan gingen. Kortom ' Thriller Live' is een wervelend spektakel die niet alleen de Jackson 5 maar zelfs Michael Jackson 'The King of Pop' doen heropleven. Wie Londen bezoekt moet dit zeker gezien hebben !!!

Ernie, Wondelgem
DIN, 11 NOV 2014
4.4
Unieke ervaring

Van begin tot einde genieten! Het waren echt professionals want zij kregen het publiek al mee van in het begin. Michael is er niet meer maar dit zijn echt waardige vertolkers van zijn fantastische werk. Onze handen werden oververhit van het meeklappen. Met je ogen dicht hoorde je zowaar ge "King of Pop" Een pluspunt was ook dat de show langer duurde als verwacht! Ik zou het spijtig gevonden hebben als ik dit had gemist! Ik zou het iedereen aanbevelen!!!

Guido, Neerpelt
WOE, 15 OCT 2014
4.4
Prima avond

eigenlijk is het meer muziek en dansspektakel dan musical maar we hebben zeer genoten, fantastische avond gehad ! zeker een aanrader !

Carla, Barendrecht
MAA, 11 AUG 2014
4.4
Geweldig

Heerlijke musical, zeker nog een keer naar toe. Eigenlijk moet je alleen maar staan hier maar toch maar niet gedaan.

Emile, Dordrecht
MAA, 04 AUG 2014
4.4
Top musical

Geweldige musical, de stemmen komen vaak Eng dicht bij michael zelf (er zijn 3 hoofdzangers die allemaal hun eigen stijl hebben en hem dus zo goed mogelijk na kunnen doen),en ook de look a like ziet er zo goed uit dat het net lijkt of je hem gewoon voor je neus hebt staan.
Er wordt zelfs vuurwerk gebruikt, en de zaal wordt regelmatig gevraagd om te gaan staan en mee te klappen zingen en dansen.
Het is een heerlijk avondje uit.

Ferry, Zeist
ZAT, 26 JUL 2014
4.4
Mooie voorstelling: zeker de moete waard!

Een mooie en goede voorstelling met zeer goede muzikanten en uitstekende zangers, zangeressen, dansers en danseressen. Leuk theater. Zeker de moeite waard.

Cornelis, Bovenkarspel
DON, 12 JUN 2014
4.4
Amateuristisch

Deze musical viel ontzettend tegen. Vooral de zang van de jonge Michael was van een school musical niveau. Er zaten een paar goede scenes bij maar het merendeel was amateuristich. Niet verwacht voor een musical op West End. Kortom zonde van je geld. 55 euro voor een kaart is veel te veel.

Nicolette, Uithoorn
VRI, 09 MEI 2014
4.4
Mei

Het was een fantastische show, iedereen stond op en danste mee, de dansers en danseressen waren super en ook zo prachtig gezongen, absoluut geen spijt van!

Sinman, Coevorden
ZAT, 03 MEI 2014
4.4
Ongelofelijk geweldig

Ik ben er voor de 2e keer naar toe geweest. Nu met mijn kinderen en schoondochter van 18-21-25 jaar. Vanaf het eerste nummer kippevel en emotie. En zo gaat het de hele show door tot het einde. De vier zangers die Michael evenaren zijn geweldig goed. Je hebt niet in de gaten dat het overgaat van de ene zanger naar de andere zanger(-es). De musical is zo mooi opgezet, alles loopt in elkaar over. Je komt ogen tekort. Daarbij de dansers..........amazing good.......vooral Jordan......we hebben hem live ontmoet na de musical. Hoe en waarom verklap ik niet. That's a secret. In ieder geval moet je deze musical zien. Dit mag je niet missen. We zijn nog aan het nadromen. Zo mooi!!!!

Caroline, Weert
VRI, 02 MEI 2014
4.4
GEWELDIGE SHOW

Deze show is een echte aanrader, wat een spektakel!
Je kan niet STIL zitten op je stoel, alle hits komen voorbij van
de veel te vroeg overleden Michael Jackson!

Aranka, Amsterdam
DIN, 29 APR 2014
4.4
Thriller Live

Een belevenis van het begin tot het einde.
Professioneel af.

Chris, Wetteren
VRI, 28 FEB 2014
4.4
Thriller

Goede performance, maar zeer slechte plaatsen. Ondanks hoge prijs, waarbij goed zicht was gegarandeerd hadden we geen goed zicht. We zagen stukken vd show niet.

Frank, Heist aan zee
ZON, 05 JAN 2014
4.4
Leuke voorstelling, maar geen musical

Erg leuk, goede zang en dans. Alle hits komen voorbij. Goede show.

Edmond, Tilburg
ZON, 29 DEC 2013
4.4
Thriller live

Vaart, goede zang, aantrekkelijke dans; geweldige show!

Maike, Zevenaar
DON, 26 DEC 2013
4.4
X

We vonden het een swingende musical maar hadden meer levensverhaal verwacht. Prima gezongen en gedanst.

Adrieanus, Tilburg
WOE, 27 NOV 2013
4.4
Schitterende ervaring

Echt de moeite waard.

Ronny, Scheldewindeke
WOE, 06 NOV 2013
4.4
Thriller - geweldig

We hadden de plaatsen K15-17 in de stalls, prachtige zitplaatsen recht voor het podium.
Show is erg mooi, band goed, diverse Michael Jacksons waren goed, mooie speciale effecten, choreografie top en ook verrassende acts.
Onze dochter van 10 heeft zich ook geamuseerd.

PS. je kunt een verrekijkertje huren voor 1 pond zit aan de stoel.

Roger, Landgraaf
ZAT, 19 OCT 2013
4.4

Thriller Live ReviewsThriller Live Reviews

"Dance routines, featuring daring leaps from an on-stage bridge, break-dancing, and, yes, the moonwalk, are spectacular."
The Daily Telegraph


 

4.4

Fantastisch 4.4

Recensies van 60 klantrecensies

Bestel tickets

Aantal
Datum
Wanneer
Informatie over de locatie

Lyric Theatre
29 Shaftesbury Avenue
London
W1D 7ES

Informatie over de show

Avondvoorstellingen
Tuesday to Friday 7.30pm, Saturday 8pm, Sunday at 7.30pm

Namiddagvoorstellingen
Saturday 4pm, Sunday 3.30pm

Speelt vanaf
2016-05-18

Speelt tot
2017-04-23

voorstellingsduur:
2 hours 20 minutes

Richtlijnen


(3mins) Take Shaftesbury Avenue along the side where the famous illuminated signs are. The theatre will be on your left about 100 metres along.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05


In winkelwagen