42nd Street

42nd Street

In het Theatre Royal Drury Lane

Prijs vanaf € 25.80

Ervaar Broadways grootste show op het grootste podium van de West End! De musical hit 42nd Street is de Amerikaanse droom fabel van Broadway wat betreft song en dans.

Hoogtepunten:
- Geniet van de Broadway klassieker 42nd Street
- Kies uw eigen zitplaatsen
- Luister naar de prachtige hit songs

Broadways grootse show op het grootse podium in de West End.
42nd Street vertelt het verhaal over een van succes dromende danseres Peggy Sawyer. Ze stapt net uit de bus afkomstig uit een klein stadje in Amerika en ze is gewoon een ander gezicht in de chorus lijn van Broadways nieuwste show, Pretty Lady.

Maar als de hoofdrolspeelster geblesseerd raakt, heeft Peggy misschien wel kans op de roem waarvan ze altijd al had gedroomd.

Deze langverwachte nieuwe productie van 42nd Street komt naar Londen met een zingende en trappelende cast van meer dan 50 die klaar staan om het grootste podium van de West End te verkennen, Theatre Royal Drury Lane. Met de iconische songs zoals 'We’re In The Money', 'Lullaby of Broadway', Shuffle Off To Buffalo', 'Dames', 'I Only Have Eyes For You' en natuurlijk '42nd Street'.

De musical bevat al de iconische songs, zoals 'We’re In The Money', 'Lullaby of Broadway', Shuffle Off To Buffalo', 'Dames', 'I Only Have Eyes For You' en natuurlijk '42nd Street'.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd, print deze uit en breng deze mee naar het theater.

Wie zitten er in het achtergrond team?
Mark Bramble, co-schrijver van het boek voor de originele Broadway en West End producties van 42nd Street en regisseur van de 2001 Tony Award winning herleving van 42nd Street, regisseert de nieuwe West End productie.

Fantastisch 5.0

5.0 Recensies van 1 klantrecensies
Wervelende show

Een musical zoals die hoort te zijn. Ogen te kort om alles te kunnen zien. Dansacts om een putje aan te zuigen, fantastische hoofdrol. Een absolute aanrader, even terug naar de jaren waar Fred Astaire koning was.

Ann
VRI, 21 DEC 2018
5.0

42nd Street Reviews42nd Street Reviews

"The mother of all showbiz musicals"
The Telegraph


"Utterly moreish extravaganza of glitz"
The Times


"Blow your mind with spectacle"
Metro


"It roars where others purr"
The Stage


"A golden spectacle of showbiz glamour"
Time Out


 

5.0

Fantastisch 5.0

Recensies van 1 klantrecensies

Bestel tickets

Aantal
Datum
Wanneer
Informatie over de locatie

Theatre Royal Drury Lane
Catherine Street
London
WC2B 5JF

Informatie over de show

Speelt vanaf
2019-01-02

Speelt tot
2019-01-05

Duur:

Routebeschrijving


(5mins) Go right on Long Acre; turn right into Bow Street and after 100 metres it will be on your left in Russell Street/Catherine Street.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05


In winkelwagen