Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

Arts Theatre

Arts Theatre

Arts Theatre

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: SIX de Musical

SIX de Musical

4.9 (41)
Vanaf € 48,30

Dit is een nieuw product in ons assortiment en het is al mogelijk om tickets te boeken. Informatie in het Nederlands is binnenkort beschikbaar.

SIX is het meest opbeurende stuk onder de nieuwe Britse musical- en theatervoorstellingen. Door Groot-Brittanië geprezen met een soundtrack die de Britse hitlijsten bestormde, is de uitverkochte bedwelmende Tudor weer terug!

Hoogtepunten

- Geniet van de veelgeprezen musical SIX
- Ervaar de opbeurende show die u zeker laat lachen
- Kies uw eigen stoelen

Wat kan ik verwachten?

Van Tudor koninginnen tot pop prinsessen, de zes vrouwen van Henry VIII pakken de microfoon om hun verhalen te vertellen, waarbij ze 500 jaar historisch liefdesverdriet remixen tot een 75 minuten durende vier van de girlpower van de 21e eeuw. 

Van Tudor Queens tot Pop Princesses
Van Tudor Queens tot Pop Princesses, de zes vrouwen van Henry VIII nemen de microfoon om hun verhalen te vertellen, waarbij ze vijfhonderd jaar historisch liefdesverdriet remixen tot een 75 minuten durende viering van de meisjeskracht van de 21e eeuw. Deze Queens hebben misschien groene mouwen, maar hun lippenstift is rebels rood.

De in eigen land geremixte popconcert-musical van Toby Marlow en Lucy Moss keerde in januari 2019 terug naar het Arts Theatre in Londen. Boek alvast uw ticket en zie "het beste dat West End te bieden heeft", aldus de Telegraph.

Hoe werkt het?

Uw e-ticket wordt rechtstreeks naar u gemaild zodra uw boeking is voltooid. Neem een geprint exemplaar mee naar uw tour of laat het zien op uw mobiele telefoon.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 1 uur 30 minuten

Routebeschrijving

Arts Theatre

Adres
6-7 Great Newport Street Londen WC2H 7JB

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!