Tickets voor: On Your Feet!

On Your Feet!

Vanaf € 31.2

Haar stem. Zijn visie. Hun verhaal. De hit musical van Gloria en Emilio Estafan komt naar London direct vanuit Broadway voor een strikt beperkt seizoen.

Hoogtepunten:
- Ervaar On Your Feet! live in Londen
- Geniet van de iconische popsongs
- Kies uw eigen zitplaatsen

On Your Feet ! de Musical
On Your Feet! is het inspirende ware liefdesverhaal van Emilio en Gloria en brengt hun reis in kaart vanaf de oorsprong in Cuba, de straten van Miami en uiteindelijk het internationale supersterrendom.

Deze opwindende musical bevat enkele van de meest iconische popliedjes van het tijdperk, waaronder Rhythm Is Gonna Get You, Conga, Get On Your Feet, Do not Wanna You You Now en 1-2-3.

De musical is geregisseerd door tweevoudig Tony Award winnaar Jerry Mitchell (Kinky Boots, Legally Blonde), met choreografie van Olivier Award-winnaar Sergio Trujillo (Jersey Boys) en het boek van Oscar-winnaar Alexander Dinelaris (Birdman).

Winnaar van 26 Grammy awards, Gloria Estafan heeft meer dan 100 miljoen platen verkocht wereldwijd. Emilio Estefan is een van de oprichters van de baanbrekende Miami Sound Machine, die een gloednieuw Latijns-cross-over geluid creëerde - het fuseren van aanstekelijke Cubaanse ritmes met Amerikaanse pop en disco.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat uw boeking is afgerond, ontvangt u uw e-ticket via uw email. Mobiel tickets worden ook geaccepteerd.

Mobiele voucher toegestaan

Routebeschrijving

London Coliseum

Adres
St Martin's Lane London WC2N 4ES

×