Tickets voor: Come From Away

Come From Away

Vanaf € 22.7

Ontdek het opmerkelijke waargebeurde verhaal van een klein stadje dat de wereld heeft verwelkomd. Na de constante uitverkochte, recordbrekende voorstellingen op Broadway, in de USA en Cananda, komt Come From Away naar het London’s Phoenix Theatre voor de Britse premiere op 30 januari 2019.

Hoogtepunten:
- Geniet nu van Come From Away in Londen
- Ervaar de nieuwe musical die "emotioneel en onroerend" wordt genoemd
- Kies uw eigen beschikbare zitplaatsen

Come From Away - een gloednieuwe musical
Deze vrolijke nieuwe musical deelt het ongelooflijke levensverhaal van de 7.000 vliegtuigpassagiers van over de hele wereld die in het najaar van 11 september in Canada aan de grond kwamen, en de kleine gemeenschap van Newfoundland die deze 'come from away' in hun leven uitnodigde .

Toen onrust in vertrouwen veranderde en muziek in de nacht opsteeg, groeide dankbaarheid uit tot vriendschappen en hun verhalen zouden een viering van hoop, menselijkheid en eenheid worden.

De productie van Christopher Ashley, bekroond met de Tony award voor de beste muzikale richting, leidt het publiek door een kleurrijke en pittige cast van personages, tot leven gebracht door het door Tony en Grammy genomineerde schrijfteam Irene Sankoff en David Hein.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat uw boeking is afgerond, ontvangt u uw e-ticket via uw email. Print deze uit en breng het mee naar het theater.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Print voucher

Routebeschrijving

Phoenix Theatre

Adres
Charing Cross Road London WC2H 0JP

×