Tickets voor: All About Eve

All About Eve

Vanaf € 193.3

Het nieuwe toneelstuk All About Eve laat de wereld van jaloezie en ambitie zien. Deze nieuwe productie, van een van de meest innovatieve theater-regisseurs, vraagt zich af waarom onze fascinatie voor beroemdheid, jeugd en identiteit nooit oud lijkt te worden.

Hoogtepunten:
- Geniet van het nieuwe toneelstuk All About Eve
- Beleef Gillian Anderson live op het podium
- Kies uw eigen zitplaatsen

All About Eve
"Maak uw gordel vast. Het wordt een ruige nacht." Margo Channing. Legende. Ware ster van het theater. De schijnwerpers zijn van haar en dat is altijd al zo geweest.

Maar nu is er Eve. Haar grootste fan. De jonge, mooie Eve. Het gouden meisje, het buurmeisje. Maar u weet alles al van Eve... of niet...?

Ivo van Hove regisseert Gillian Anderson en Lily James in deze nieuwe versie van All About Eve, een vlijmscherpe, verontrustende uiteenzetting van de eeuwige obsessie in het hart van de showbusiness.

BAFTA Award winnares Monica Dolan zal zich bij de cast voegen in de rol van Karen, naast Julian Ovenden als Bill, Sheila Reid als Birdie en Rhashan Stone als Lloyd.
De regie van Ivo van Hove wordt vergezeld door decor- en lichtontwerp van Jan Versweyveld, kostuumontwerp door An D’Huys en muziek van tweevoudig Mercury Price winnaar PJ Harvey, naast geluidsontwerp van Tom Gibbons. Casting door Julia Horan CDG.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort na het afronden van uw bestelling, ontvang u uw e-ticket op het e-mailadres dat u heeft ingevuld tijdens de boeking.. Print uw ticket en breng dit meer naar het theater.

Direct bevestiging

Print voucher

Routebeschrijving

Noel Coward Theatre

Adres
St Martin's Lane London WC2N 4AA

×