Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Grootste aanbod van musicals in Londen!

Welkom bij LondenMusicals.nl! Deze website is speciaal voor musical liefhebbers die tickets vooruit willen boeken en graag in euro betalen. Boek gemakkelijk, veilig en snel uw tickets en zie de spectaculaire musicals live!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Informatie over de locatie

Playhouse Theatre

Playhouse Theatre

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: Fiddler on the Roof

Fiddler on the Roof

4.8 (11)
Vanaf € 19,00

Na een geweldig succes op Broadway, komt de uitbundige revival van Fiddler on the Roof naar West End voor een zeer beperkte looptijd. Verzeker uzelf snel van tickets!

Hoogtepunten

- Kies uw eigen zitplaatsen
- Geniet van een verhaal gevuld met liefde, gelach en tranen
- Ervaar een klassieke musical met bekende liedjes

Wat kan ik verwachten?

Fiddler on the Roof, één van de meest geliefde musicals aller tijden, is terug. Fiddler bevat iconische liedjes zoals 'Tradition', 'Matchmaker, Matchmaker', 'Sunrise, Sunset' en 'If I Were A Rich Man'. Deze productie is geregisseerd door Trevor Nunn, de man die als eerste Cats, Les Miserables en nog vele andere musicals naar Broadway bracht. De choreografie is gebaseerd op Jerome Robbin's originele werk. Het Playhouse Theater is speciaal omgetoverd om u het gevoel te geven van een intieme musical ervaring.

Het verhaal is klassiek. Tevye, de melkman, heeft ondanks dat hij arm is, een goed leven in het hechte dorp Anatevka. Hij heeft zijn vrouw Golde, vijf prachtige dochters en een sterk geloof dat hem door het leven leidt. Zijn hoogste prioriteit is het vinden van echtgenoten voor zijn dochters, zodat de volgende generatie de tradities kan voortzetten die hij zo dierbaar is. Maar de drang van de vrouwen om te trouwen voor liefde, en de politieke veranderingen die door de kleine gemeenschap waaien, eisen dat Tevye zijn hart opent voor nieuwe mogelijkheden.

Mis deze prachtige klassieke musical op West End niet!

Hoe werkt het?

Uw e-ticket wordt direct naar u gemaild zodra uw aankoop is voltooid. Breng een geprinte versie mee naar het theater of laat het e-tickets zien op uw mobiele telefoon.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 2 uur 50 minuten

Routebeschrijving

Playhouse Theatre

Adres
Northumberland Ave, Charing Cross London WC2N 5DE Engeland

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!