Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Grootste aanbod van musicals in Londen!

Welkom bij LondenMusicals.nl! Deze website is speciaal voor musical liefhebbers die tickets vooruit willen boeken en graag in euro betalen. Boek gemakkelijk, veilig en snel uw tickets en zie de spectaculaire musicals live!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Informatie over de locatie

Noel Coward Theatre

Noel Coward Theatre

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: The Night of the Iguana

The Night of the Iguana

Vanaf € 22.1

The Night of the Iguana is een bekroond theaterstuk die de gevoelige snaar raakt als het gaat om liefde, vriendschap en mentale gezondheid. Tennessee Williams laat door middel van de klassieke drama-techniek zien wat er gebeurt als je mensen met verschillende persoonlijkheden bij elkaar zet. Bekijk deze voorstelling snel in London's West End!

Hoogtepunten

- Kies uw eigen stoel
- Aanschouw de Golden Globe winnaar Clive Owen als hoofdpersoon
- Geniet van een voorstelling die is geschreven door Tennessee Williams
- Ervaar een aangrijpend verhaal over diepgaande relaties

Wat kan ik verwachten?

The Night of the Iguana, geschreven door Tennessee Williams (The Glass Menagerie, A Streetcar Named Desire) en bekroond met een award, is een voorstelling dat vraagt wat er gebeurt als mensen met tegengestelde persoonlijkheden met elkaar botsen.

In de jaren '40 wordt minister T. Lawrence Shannon uit de congregatie gezet nadat bekend werd dat hij een affaire had. Tegen alle verwachtingen in wordt zijn ambt hem niet ontnomen. Maar de situatie leidt ertoe dat hij een mentale inzinking krijgt en wordt hij geïnstitutionaliseerd.

Wanneer hij wordt vrijgelaten, wil hij iets anders doen met zijn leven. Hij krijgt een baan als gids bij een reisbureau. Tijdens een van zijn tours, arriveren Shannon en een groep vrouwen in een goedkoop hotel aan de Mexicaanse kust. Het hotel wordt gerund door de weduwe van een oude vriend van Shannon. Wanneer de persoonlijkheden van Shannon, de hoteleigenaar en de andere gasten beginnen te botsen, ontwikkelt er zich buiten het hotel een tropische storm.  Zullen deze verschillende persoonlijkheden het uiteindelijk met elkaar kunnen vinden? Of zullen de conflicten, in combinatie met de storm, zich ontplooien tot serieuze gevolgen?

Hoe werkt het?

Uw e-ticket wordt naar u gemaild, kort nadat uw boeking is voltooid. Neem een geprinte versie mee naar het theater, of laat het ticket op uw mobiele telefoon zien.

Prestaties

Maandag - zaterdag: 19.30 uur
Woensdag en zaterdag: 14.30 uur

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 2 uur 30 minuten

Informatie over de show

Routebeschrijving

Noel Coward Theatre

Adres
85-88 St Martin's Lane, Covent Garden Londen WC2N 4AP

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!