Zoek tickets

Belangrijke update Covid-19 voor onze klanten. Lees meer

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

Old Vic Theatre

Old Vic Theatre

Old Vic Theatre

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: Local Hero

Local Hero

Vanaf € 43,70

Dit is een nieuw product in ons assortiment en het is al mogelijk om tickets te boeken. Informatie in het Nederlands is binnenkort beschikbaar.

De ambitieuze Texaanse oliemanager Mac MacIntyre arriveert in Schotland met de missie een klein dorp aan zee te kopen en te vervangen door een olieraffinaderij. Het is deal van zijn leven, maar Mac realiseert zich als snel dat het moeilijker is om een prijskaartje aan deze prachtige plek te zetten dan hij had verwacht. Voordat de lokale bevolking rijk wordt, moeten ze beslissen wat hun huis waard is. 

Hoogtepunten

- Luister naar muziek en liedjes speciaal geschreven voor op het podium door Mark Knopfler (Fire Straits)
- Ervaar het populaire komische verhaal uit de jaren '80 film
- Bekijk de musical in het 201-jaar oude theater The Old Vic
- Kies uw eigen stoelen

Wat kan ik verwachten?

MacIntyre is een manager die werkt voor Knox Oil and Gas in Houston, Texas. Felix Happer, de baas van het bedrijf, kiest MacIntyre voor een speciale deal: hij moet naar Schotland reizen en het dorp Ferness kopen om plaats te maken voor een raffinaderij. Happer heeft hem ook verteld dat hij, wanneer hij daar is, op de lucht moet letten en hem moet informeren als hij iets ongewoons ziet.

Zodra MacIntyre in Schotland arriveert, moet hij de belangrijkste beslissing in zijn leven nemen. Zodra hij het gebied en het dorp ziet, realiseert hij zich dat deze plek mooier is dan hij zich had voorgesteld. 

De partituur bestaat uit muziek en liedjes geschreven door Mark Knopfler (Dire Straits), terwijl het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige comedy film uit het jaar 1983. De musical is bewerkt voor het podium door David Greig (die onlangs de film The Lorax en Touching the Void van Dr. Seuss heeft aangepast) en geregisseerd door John Crowley (die eerder de films Brooklyn en The Goldfinch regisseerde). Local Hero is een show die u echt niet mag missen!

"This musical is built on atmosphere and wonder and it is laced through with a magical blend of Celtic folk and blues, not to mention a bit of cabaret, fun and riotous rock." ★★★★ The Times

"joyful, touching and… highly emotional" ★★★★ The Scotsman

Hoe werkt het?

Your e-ticket will be e-mailed directly to you shortly after your booking is complete. Show the ticket on your mobile phone or bring a printed copy to the theater.

Prestaties

Monday-Saturday: 7:30 P.M.
Wednesday and Saturday: 2:30 P.M.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Informatie over de show

Routebeschrijving

Old Vic Theatre

Adres
103 The Cut Londen SE1 8NB

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!