Tickets voor: Be More Chill

Be More Chill

Vanaf € 95,10

Ervaar de prijswinnende musical gebaseerd op de sciencefictionroman in West End in Londen: Be More Chil! Luister naar alle pakkende nummers zoals 'Michael in the Bathroom' en geniet van een musical over wat het betekent om een winnaar te zijn. Het is een a-typisch verhaal: een jongen, een meisje en een supercomputer in het hoofd van de jongen!

Hoogtepunten

- Ervaar een prijswinnende musical
- Luister naar pakkende liedjes zoals 'Michael in the Bathroom'
- Geniet het verhaal gebaseerd op een sf-roman van Ned Vizzini
- Kies uw eigen stoelen

Wat kan ik verwachten?

Jeremy is een middelbare schoolstudent, die iedere dag wordt gepest door Rich, een populaire jongen van school. Terwijl de beste vriend van Michael met rust gelaten wil worden, wil Jeremy er juist bijhoren. Zeker samen met Christine, op wie hij verliefd is.

Iedereen vecht tegen tegen dezelfde problemen, maar Jeremy heeft zijn zinnen gezet op Christine, om haar te imponeren. Daarom krijgt hij een SQUIP, een spelcomputer dat in zijn hoofd kan en hem meer populair zalmaken. Zou dit de oplossing zijn om zijn problemen weg te werken? En zou hij eigenlijk meer moeten weten over deze SQUIP?

Be More Chill heeft een Tony Award genomineerde score met pakkende liedjes. De musical is een geestverruimend en leuk verhaal over de concurrerende stemmen in onze hoofden. En de liedjes dringen uw hersenen binnen, maar op de best mogelijke manier!

Deze internationale, originele en hilarische show explodeerde in de musical- en theaterwereld in 2015 en heeft sindsdien echt indruk gemaakt op het publiek. De musical gaat over zowel een lieve nerd, maar ook over hoe ver men kan gaan in het krijgen van een beetje acceptatie. 

Hoe werkt het?

Uw e-ticket wordt direct naar u gemaild zodra uw boeking is voltooid. Neem een geprinte versie mee naar het theater of laat het zien vanaf uw mobiele telefoon.

Belangrijke informatie

Be More Chill wordt aangeraden voor diegenen die ouder zijn dan 12 jaar, omdat er onderwerpen naar voren komen die mogelijk niet geschikt zijn voor kinderen
- Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater

Is dit geschikt voor mij?

Als u houdt van sciencefiction en comedy, dan is deze musical precies goed voor u!

Prestaties

Dinsdag - zaterdag: 19:30 uur
Donderdag en zaterdag: 14:30 uur
Zondag: 16:00 uur

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 2 uur 30 minuten

Informatie over de show

Routebeschrijving

The Other Palace

Adres
12 Palace St, Westminster Londen SW1E 5JA

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!