Zoek tickets

Belangrijke update Covid-19 voor onze klanten. Lees meer

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Harold Pinter Theatre

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

The Watsons

Tickets voor: The Watsons

The Watsons

Vanaf € 31,90

Wat gebeurt er wanneer een verhaal niet af is? Voor de schrijver waarschijnlijk niets. De fictionele personages daarentegen zijn gedrusteerd omdat ze niet weten hoe hun leven zal verlopen. Dus besloten ze het verhaal over te bemen. Nu kunt u een verhaal van Jane Austen zien veranderen in het toneelstuk 'The Watsons' in het Londense West End!

Hoogtepunten

- Bekijk een toneelstuk gebaseerd op een onvoltooide roman van Jane Austen
- Wees getuige van een verhaal waar de personages het verhaal overnemen
- Lach om de slimme en geestige dialoog
- Kies uw eigen zitplaatsen

Wat kan ik verwachten?

De jongste dochter van de familie Watsons, Emma, wordt voor het blok gezet door haar rijke tante. Ze moet trouwens, zo snel mogelijk, anders wordt ze geconfronteerd met een leven in haar ouderijk huis. Dat klinkt niet zo aantrekkelijk, toch?

\gelukkig zijn er genoeg mannen die haar ten dans vragen, van de onstuimige socialist Tom Musgrave tot aan de stinkend rijke en sociaal onhandige Lord Osborne. Het lijkt erop dat haar problemen evengoed opgelost worden. Maar welke partner moet ze kiezen?

Tot nu toe gaat het goed, en zo vertrouwd met de thema's in de andere romans van Jane Austen. Hoewel, Austen stopt met het schrijven van het verhaal waardoor het niet af is. Tweehonderd jaar later vraagt de vergeten heldin van Austen zich nog steeds af hoe haar happy end zal eindigen. Áls het überhaupt een happy end is... Dus wat gebeurt er als een schrijver het verhaal niet afmaakt en de personages het plot overnemen?

De nieuwe comedy van Olivier Award-winnaar Laura Wade pakt een onafgemaakte roman op en creëert een nieuwe kijk op de wereld van Jane Austen. Het is slim, hilarisch en doe wat de meeste aspirant-schrijvers niet voor elkaar kunnen krijgen: het boek afmaken!

Hoe werkt het?

Kort na het voltooien van uw boeking, wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd, print dit uit en breng het mee naar het theater.

Prestaties

Maandag t/m zaterdag: 19:30 uur
Woensdag en zaterdag: 14:30 uur

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Informatie over de show

Routebeschrijving

Harold Pinter Theatre

Adres
6 Panton Street Londen SW1Y 4DN

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!