Tickets voor: 9 to 5 the Musical

9 to 5 the Musical

Vanaf € 26.8

Neem een kopje ambitie en ga naar Dolly Partons woelige West End musical! 9 to 5 de Musical draait in de West End - met een strikt beperkt West End seizoen in het Savoy Theater.

Hoogtepunten:
- Ervaar de nieuwe Dolly Parton musical
- Geniet van de genomineerde show
- Kies uw eigen zitplaatsen

Working 9 to 5
9 to 5 de Musical vertelt het verhaal van Doralee, Violet en Judy - drie collega's die door een seksistische manager tot het uiterste worden gedreven. De drie dames binden hun onverdraaglijke baas vast om wraak te nemen en het kantoor te hervormen, maar wanneer de CEO een verrassingsbezoek aflegt, lijkt alles onthult te worden...

Gepresenteerd door Dolly zelf, en geïnspireerd door de cult films, deze bruisende nieuwe West End Show gaat over orde op zaken stellen - door de strijd aan te gaan met de man.

Met in de hoofdrol Louise Redknapp, Amber Davies, Natalie McQueen en Brian Conley, heeft de groots opgezette hit show een originele Oscar, Grammy en Tony award genomineerde score van country legende en pop-icoon Dolly Parton.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort na het afronden van uw bestelling, ontvangt u een e-ticket per e-mail. Print uw ticket en breng dit mee naar het theater.

Prestaties

Maandag tot zaterdag 7.30 PM

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Print voucher

Duur: 2 uur 30 minuten

Informatie over de show

Routebeschrijving

Savoy Theatre

Adres
Strand London WC2R 0ET

×