Tickets voor: 9 to 5 the Musical

9 to 5 the Musical

4.6 (16)
Vanaf € 24,20

Geniet van een hilarische en vooral leuke show over drie vrouwen die moeten samenwerken met een vrouwenhater als chef. 9 to 5 the Musical bevat muziek van Dolly Parton en komt naar het West End in Londen voor een beperkte looptijd. Wees getuige van het leuke verhaal dat bekend is uit de beroemde film uit 1980.

Hoogtepunten

- Ervaar de nieuwe Dolly Parton musical
- Geniet van de genomineerde show
- Kies uw eigen zitplaatsen

Wat kan ik verwachten?

9 to 5 de Musical vertelt het verhaal van Doralee, Violet en Judy - drie collega's die door een seksistische manager tot het uiterste worden gedreven. De drie dames binden hun onverdraaglijke baas vast om wraak te nemen en het kantoor te hervormen, maar wanneer de CEO een verrassingsbezoek aflegt, lijkt alles onthult te worden...

Gepresenteerd door Dolly zelf, en geïnspireerd door de cult films, deze bruisende nieuwe West End Show gaat over orde op zaken stellen - door de strijd aan te gaan met de man.

Met in de hoofdrol Louise Redknapp, Amber Davies, Natalie McQueen en Brian Conley, heeft de groots opgezette hit show een originele Oscar, Grammy en Tony award genomineerde score van country legende en pop-icoon Dolly Parton.

Hoe werkt het?

Kort na het afronden van uw bestelling, ontvangt u een e-ticket per e-mail. Print uw ticket uit en breng dit mee naar het theater. Mobiele tickets worden ook geaccepteerd.

Belangrijke informatie

- Houd er rekening mee dat we niet kunnen garanderen dat er specifieke acteurs op het podium zullen staan
- Deze productie bevat komische seksuele verwijzingen, licht drugsgebruik en incidentele vloekwoorden

Prestaties

- Maandag tot zaterdag: 19.30 uur.
- Woensdag en zaterdag: 14.30 uur.

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 2 uur 30 minuten

Informatie over de show

Televisielegende David Hasselhoff, vooral bekend vanwege de hoofdrol in Knight Rider en Baywatch, speelt Franklin Hart Jr. van 2 december 2019 tot 8 februari 2010!

Routebeschrijving

Savoy Theatre

Adres
Strand London WC2R 0ET

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!