Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

Coliseum Theater

Coliseum Theater

Coliseum Theater

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: De Notenkraker - English National Ballet

De Notenkraker - English National Ballet

5.0 (3)
Vanaf € 114,00

Meer dan 100 dansers en muzikanten brengen de Nutcracker (de Notenkraker) tot leven met voortreffelijke dansen, prachtige sets en Tsjaikovski's populaire live gespeelde score. Vanaf het allereerste geluid van het orkest tot de laatste buigingen en gejuich is dit nationale Engelse ballet een onvergetelijke kersttraktatie in het London Coliseum.

Hoogtepunten

- Geniet van de klassieker the Nutcracker van Tsjaikovski
- Geschikt voor het hele gezin
- Een perfect kerstuitje

Wat kan ik verwachten?

Geniet van de Notenkraker van Tsjaikovski, uitgevoerd door het English National Ballet in London Coliseum. In een wereld van Edwardiaanse elegantie brengt de Notenkraker de eeuwig populaire Tsjaikovski-score tot leven met de Dance of the Sugar Plum Fairy en de Waltz of the Flowers. Deze klassieke productie is een magische, gedenkwaardige en vooral niet te missen kersttraktatie!

Reis terug in de tijd naar een door vorst bedekt Londen met gasverlichting. In dit feestelijke verhaal, geschikt voor het hele gezin, ontmoet u de jonge Clara, haar betoverende Notenkraker en de tovenaar Drosselmeyer.

Op een magische kerstavond, onder de zware takken van de kerstboom, valt de jonge Clara in slaap en wordt (schijnbaar) wakker om de strijd aan te gaan met een binnenvallende Muizenkoning en zijn leger, en wordt verliefd op een knappe vreemdeling. 

Terwijl het buiten kouder wordt, maken Clara en haar dappere Notenkraker een ballonvaart door Londen naar het glinsterende Land van de Sneeuw, waar haar avontuur echt begint.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Routebeschrijving

De Notenkraker - English National Ballet

Adres
St Martin's Lane Londen WC2N 4ES

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!