Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Tevreden klanten

Populair in Musicals in Londen

Bekijk alle musicals

Vervoer

Reizen is spannend en een goede manier om mooie herinneringen te creëren. Maar u wilt zich geen zorgen maken over het vervoer. 

De beste manier is om van te voren uw tickets te reserveren. Zo vermijd u de lange wachtrijen en veel gedoe. Wij snappen dat!

Populaire plaatsen waar het gemakkelijk druk kan worden door wachtrijen bij de ticketautomaten, zijn bijvoorbeeld de luchthavens van Londen. Met vooraf geboekte tickets wordt het zoveel gemakkelijker om aan boord van een trein of bus te stappen. U geniet dan van een ontspannen reis rechtstreeks naar het centrum van Londen.

Met onze kaartjes voor de treinen zoals de Gatwick Express, de Heathrow Express en de Stansted Express bent u in minder dan 45 minuten in hartje centrum!

Een van onze meest populaire vervoerstickets is de Oyster Card. Deze kaart met een maximaal tegoed van £40 maakt het u gemakkelijk om met het openbaar vervoer (trein, bus of metro) binnen de zones 1 t/m 6 in hartje Londen te reizen. Het is een geweldige manier om geld te besparen, want u betaalt veel meer als u losse kaartjes koopt. En bovendien geeft de Oyster Card u ook kortingen op belevenissen, restaurants, musea en nog veel meer!

Bussen zijn ook zeker een goede optie voordiegene die op zoek zijn naar een goedkoper alternatief om de Britse hoofdstad te bereiken. Als u een wat geld wilt besparen, zelfs voordat u aankomt in Londen en het niet erg vindt om heerlijk achterover te leunen en te genieten van de rit, dan zijn onze bustickets misschien de beste keuze voor u.

Met al onze vervoermogelijkheden bespaart u gemakkelijk tijd en geld. Ofu nu de trein, de metro of de bus wilt nemen, als u er eenmaal bent, zorgen wij ervoor dat u een onvergetelijke en probleemloze tijd beleefd in Londen!

Ticmate Liefdadigheid

Vervoer

Boek hier gemakkelijk en veilig uw tickets voor luchthavenvervoer voor Heathrow Express, Gatwick Express, Stansted Express en de National Express busservices. De tickets worden direct naar uw e-mailadres verstuurd!

Zoekresultaten: 1 (1)