Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

Theatre Royal Haymarket

Theatre Royal Haymarket

Theatre Royal Haymarket

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: Only Fools and Horses: The Musical

Only Fools and Horses: The Musical

4.0 (2)
Vanaf € 176,00

Breng een typische Britse nacht door in het theater met Only Fools and Horses. Maak u klaar om te genieten van deze grappige en energieke musical, of u nu de BBC serie waar het op is gebaseerd, heeft gezien of niet.

Hoogtepunten

- Kies uw eigen zitplaatsen
- Lach hardop om deze komische musical
- Geniet van een hilarische originele score
- Ontmoet de iconische personages van het klassieke Britse tv-programma

Wat kan ik verwachten?

Only Fools and Horses: The Musical is een vermakelijke viering van het traditionele arbeidersleven in Londen en het universele karakter van onze ambities. De musical is gebaseerd op de gelijknameige BBC-serie, die een enorme aanhang kreeg tijdens de 22 jaar looptijd. Zeg gewoon 'Del Boy' of de zin 'Hooky Street' tegen een groep Britten en zeker weten dat zij de show zullen citeren.

De show speelt zich af in 1989 en gaat over de Trotter Brothers: Del Boy, ook bekend als Derek, en zijn jongere broer Rodney. Elk van hun avonturen begint met één doe, rijk worden, en het resulteert in een beetje rampsoed, een paar ongemakkelijke momenten en veel gelach. De broers zijn eeuwige optimisten; zoals de kenmerkende uitspraak van Del Boy luidt: "Geen zorgen, Rodney. Volgende jaar zijn we zeker miljonair!".

Het team achter de musical bestaat uit Jim Sullivan (zoon van de wijlen John Sullivan, die de serie heeft gemaakt) en komedie grootheid Paul Whitehouse (die ook deel uitmaakt van de cast). Hun script, gecombineerd met originele liedjes, zorgt voor een echte feel-good musical.

Hoe werkt het?

Kort nadat uw boeking is voltooid, ontvangt u de tickets per e-mail. Breng een geprint exemplaar mee naar het theater of laat het zien op uw mobiele telefoon.

Change date free of charge Change date free of charge
You can now change your booked date free of charge! Simply use the form under Contact Us or send us an email to let us know the new date no later than 5 days before your booked date

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Routebeschrijving

Theatre Royal Haymarket

Adres
18 Suffolk St Londen SW1Y 4HT Engeland

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!