Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Kit Kat Club

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: Cabaret

Cabaret

4.7 (3)
Vanaf € 55,70

Cabaret de Musical in London mag je dit jaar niet missen. Hier kun je tickets boeken voor Cabaret in de beruchte Kit Kat Club in de West End!

Hoogtepunten

- Boek je tickets voor de klassieke musical

- Kies je eigen zitplaatsen

- Geniet van de bekende muziek

- Zing mee met alle grote hits

Wat kan ik verwachten?

In de langverwachte nieuwe versie van de productie Cabaret, bekroond met twee Olivier Awards, van Rufus Norris, is de internationaal bekende singer/songwriter Will Young te zien. Hij maakt zijn muziektheaterdebuut als de enigmatische Emcee.

Sinds hij de eerste serie van Pop Idol in 2002 heeft gewonnen, is Will Young een van de meest populaire en succesvolle muziekartiesten in het Verenigd Koninkrijk, met meer dan 9 miljoen verkochte albums.

Cabaret biedt adembenemende choreografie, oogverblindende kostuums en enkele van de meest iconische nummers in het muziektheater, waaronder 'Money Makes the World Go Round', 'Two Ladies', 'Maybe This Time' en natuurlijk 'Cabaret'.

Cabaret de Musical verandert Weimar Berlijn van 1931 in een brutale, zinderende oase van decadentie. En in het duistere hart staan de beruchte Emcee en de brutale Sally Bowles, die elke avond optreden in de beruchte Kit Kat Klub. Sinds de Broadway-première in 1966 en de beroemde filmversie met Liza Minnelli en Oscarwinnaar Joel Gray heeft Cabaret een duizelingwekkend aantal toneel- en filmprijzen gewonnen, waaronder 8 Oscars, 7 BAFTA's en 13 Tony's.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan mijn tickets?

Kort na het afronden van je boeking, wordt je e-ticket rechtstreeks naar je e-mailadres gestuurd. Neem een geprint exemplaar mee naar het theater, of laat het ticket op je mobiele telefoon zien.

Prestaties

Maandag tot zaterdag om 19.30 uur, woensdag en zaterdag om 14.30 uur.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Informatie over de show

Routebeschrijving

Kit Kat Club

Adres
(At the Playhouse Theatre) Northumberland Ave London WC2N 5DE

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!