Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

Sondheim Theatre

Sondheim Theatre

Sondheim Theatre

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: Les Misérables

Les Misérables

4.8 (615)
Vanaf € 26,60

Ervaar de bekroonde musical Les Misérables in Londen's West End. Luister naar alle iconische liedjes en wees getuige van een verhaal over onbeantwoorde liefde, vriendschappen en gerechtigheid. Deze muzikale interpretatie van Victor Hugo's verhaal uit 1862, ook bekend als Les Mis, ging in première in 1980 in Frankrijk. En tot op de dag van vandaag, nog steeds populair!

Hoogtepunten

- Zorg dat u tickets hebt voor deze wereldberoemde musical
- Kies uw eigen zitplaatsen
- Ervaar de musical klassieker met zijn iconische muziek
- Geniet van het verhaal van Victor Hugo

Wat kan ik verwachten?

Het verhaal begint in 1815, waar Jean Valjean wordt vrijgelaten na 19 jaar in de gevangenis te hebben gezeten. Valjean probeert een beter mens te worden, maar de meedogenloze politieagent Javert, wil Valjean nog steeds verantwoordelijk houden voor zijn daden in het verleden. Nadat hij zijn voorwaardelijke vrijlating had verbroken, jaagt Javert tientallen jaren op Valjean. Wanneer Valjean ermee instemt om voor de jonge dochter Cosine van de fabrieksarbeider te zorgen, verandert hun leven voor altijd.

Les Misérables is geschreven door Victor Hugo, die ook de auteur is van The Hunchback of Notre Dame. Les Misérables was als eerste gepubliceerd in 1862, en is een verhalen over dromen die in deugen vallen, onbeantwoorde liefde, hoop, opoffering, gerechtigheid en moraal. Een tijdloos testament voor de overleving van de menselijke geest.

Deze musical is geproduceerd door Cameron Mackintosh en zijn legendarische productie van Boublil en Schönberg's Les Misérables en is een wereldwijde hit. Claude-Michel Schönberg is de co-schrijver van het boek en de componist van zowel Les Misérables als van Miss Saigon, en dat in samenwerking met Alain Boublil.

Les Misérables is door meer dan 70 miljoen mensen bekeken in 43 landen en in 22 talen over de hele wereld. En het is nog steeds immens populair. U hoort de liedjes 'I Dreamed A Dream', 'On My Own', 'One Day More' en 'Do You Hear The People Sing?. Het is een fantastische musical!

Hoe werkt het?

Uw e-ticket wordt naar uw gemaild zodra uw boeking is voltooid. Neem een geprinte versie mee naar het theater of laat het ticket zien op uw mobiele telefoon.

Belangrijke informatie

Hoe lang duurt de musical?
Les Misérables duurt ongeveer 3 uur inclusief de pauze.

Is dit geschikt voor mij?

Les Misérables is een musical voor alle leeftijden, jong en oud. Kinderen moeten 3 jaar of ouder zijn om van de show te kunnen genieten. Maar de show wordt aangeraden voor kinderen vanaf 7 jaar maar kinderen vanaf 3 jaar worden toegestaan als ze een ticket hebben. Mochten ze rusteloos worden dan kan het theater u verzoeken om te vertrekken.

Prestaties

- Maandag - zaterdag: 19:30 uur.
- Woensdag en zaterdag: 15:00 uur.

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 2 uur 50 minuten

Informatie over de show

Routebeschrijving

Sondheim Theatre

Adres
51 Shaftesbury Avenue Londen W1D 6BA

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!