Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

Shaftesbury Theatre

Shaftesbury Theatre

Shaftesbury Theatre

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: Mrs. Doubtfire

Mrs. Doubtfire

4.3 (3)
Vanaf € 31,30

Mrs. Doubtfire de Muscial in Londen is een hilarische en oprecht verhaal over het vasthouden aan je dierbaren tegen alle verwachtingen in, MRS. DOUBTFIRE is de komische musical die we nu nodig hebben.

Hoogtepunten

- Boek je tickets voor deze komische musical

- Kies je eigen zitplaatsen

- Heb je de film gezien!- Dan zul je zeker genieten van de musical!

Wat kan ik verwachten?

De nieuwe komische musical MRS. DOUBTFIRE kan niet wachten om vanaf mei 2023 de West End te verblinden en te verrassen!

De werkloze acteur Daniel doet alles voor zijn kinderen. Na het verliezen van de voogdij in een vechtscheiding, creëert hij het alter ego van de Schotse oppas Euphegenia Doubtfire in een wanhopige poging om in hun leven te blijven. Terwijl zijn nieuwe personage een eigen leven gaat leiden, leert Mrs. Doubtfire Daniel meer dan hij had verwacht over het vaderschap.

Mrs. Doubtfire was een Amerikaanse hitfilm uit 1993. Geregisseerd door Chris Columbus, met Robin Williams als Daniel Hillard en Sally Field als Miranda.

MRS. DOUBTFIRE is gemaakt door een transatlantisch team van bekroonde artiesten, gebaseerd op een boek van Karey Kirkpatrick en John O'Farrell, originele muziek en teksten van Wayne en Karey Kirkpatrick (het Tony Award-genomineerde team achter Something Rotten!, samen met O 'Farrell), regie door viervoudig Tony-winnaar Jerry Zaks (Hallo, Dolly!), scenisch ontwerp door David Korins (Hamilton), choreografie door Lorin Latarro (Waitress) en muziekbegeleiding door Ethan Popp (Tina: The Tina Turner Musical).

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan mijn tickets?

Kort na het afronden van je boeking, wordt je e-ticket rechtstreeks naar je e-mailadres gestuurd. Neem een geprint exemplaar mee naar het theater, of laat het ticket op je mobiele telefoon zien.

-40%

%

Deals kunnen geboekt worden tussen 2024-04-03 – 2024-09-27 voor optredens op: Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag tussen 2024-04-03 – 2024-09-27

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 2 uur 30 minuten

Routebeschrijving

Shaftesbury Theatre

Adres
210 Shaftesbury Avenue Londen WC2H 8DP

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!