Tickets voor: The Mousetrap

The Mousetrap

4.1 (7)
Vanaf € 26.2

Agatha Christies legendarische moordverhaal, The Mousetrap, bloeit nog steeds zelfs na 60 jaar in de West End. Zorg ervoor dat u tickets hier besteld voor het langst draaiende toneelstuk.

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat uw tickets hebt voor dit intrigerende toneelstuk
- Kies uw eigen zitplaatsen
- Beleef de langst draaiende show waar dan ook in de wereld

Waar gaat The Moustrap over?
Vijf gasten arriveren in een landelijk hotel, waar ze ingesneeuwd raken. Een politieagent komt langs met de waarschuwing dat er een moordenaar los loopt. Eén voor één worden de gasten onderzocht totdat er een val wordt gezet om de moordenaar te pakken.

Meer kunnen wij u niet vertellen want dat zou de verrassing bederven en de traditie verbreken dat niemand die de show heeft gezien, vertelt wie de moordenaar is - wat inhoud dat er maar één manier is om er achter te komen.

Agatha Christie's legendarisch moordverhaal trek nog steeds heel veel mensen zelfs na meer dan 60 jaar in de West End. Het langste draaiende toneelstuk heeft nog niets van zijn charme verloren. Inderdaad, de reputatie van dit meesterlijke moordmysterie groeit nog steeds daar een nieuwe generatie van mensen die naar het theater gaan, bedrogen en geplaagd worden door een plot met meer wendingen dan een draaitol!

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Voor wie is het toneelstuk geschikt?
The Mousetrap wordt aangeraden voor kinderen vanaf 12 jaar.

Hoe lang duurt het toneelstuk?
The Mousetrap duurt ongeveer 2 uur en 15 minuten inclusief de pauze.

Prestaties

Monday to Saturday 7.30pm Tuesday at 3pm and Saturday at 4pm

Fantastisch: 4.1

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Print voucher

Duur: 2 uur 15 minuten

Informatie over de show

Routebeschrijving

St. Martin's Theatre

Adres
West Street London WC2H 9NZ

×