Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Tevreden klanten

Populair in Musicals in Londen

Bekijk alle musicals

ABBA Voyage

Op 27 mei 2022 ging het ABBA Voyage-concert van start in Londen, bijna 50 jaar nadat ABBA in 1974 het Eurovisie Songfestival in Brighton, Engeland won met hun hit Waterloo.

Sindsdien heeft ABBA een eindeloze setlist met hits uitgebracht, totdat ze in 1982 uit elkaar gingen.

Het is dus alweer een tijdje geleden dat ABBA samen muziek heeft gemaakt. In het voorjaar van 1982 besloot ABBA een pauze in te lassen maar nu hebben ze besloten om hier een einde aan te maken en terug te keren naar het “podium”. Om eerlijk te zijn, de belangrijkste inspiratie voor ABBA om opnieuw muziek op te gaan nemen, komt van hun betrokkenheid bij het creëren van het vreemdste en meest spectaculaire concert waar je ooit van zou kunnen dromen. Je kunt achterover leunen in het publiek of op de dansvloer staan en kijken hoe ABBA's digitale personages hun liedjes zingen op een podium in een speciaal gebouwde arena in Londen. ABBA noemt het concert simpelweg "Voyage", en ze varen echt in onbekende wateren. Met de hulp van hun jongere zelf als Avatars, reist ABBA naar de toekomst. Het is niet eenvoudig om ABBA Voyage uit te leggen, of de technologie die is gebruikt om het concert te maken, maar nogmaals, het is nog niet eerder gedaan. ABBA Voyage is bizar en wonderbaarlijk, en een concert voor alle leeftijden dat je beslist niet mag missen! We bieden tickets aan voor het concert, maar als je liever in stijl aan wilt komen bij de ABBA Arena, bieden wij ook concerttickets met vervoer van en naar London City aan, waarbij je gelijk toegang krijgt tot de ABBA Arena en dus niet hoeft te wachten.

The Winner Takes It All!

Ticmate Liefdadigheid

ABBA Voyage

Hoi ABBA Fan!
Hier kun je tickets boeken voor ABBA Voyage, zowel tickets voor de dansvloer als tickets met zitplaatsen.
Of je kunt het feest al in Londen laten beginnen door je ABBA concerttickets te boeken met luxe busvervoer vanuit het centrum van Londen. Zo brengen we je in stijl naar de ABBA Arena, en weer terug naar Londen. PLUS je hebt toegang tot de ABBA Arena zonder te hoeven wachten zodat je meer tijd hebt vóór het concert om in de stemming te komen om de hele nacht te dansen en te zingen.
De keuze is aan jou, kies gewoon de tickets die je wilt voor de geweldige ABBA Voyage in Londen.
The winner takes it all!

Sorteer op
Zoekresultaten: 1 - 5 (5)