Come From Away

Come From Away

In het Phoenix Theatre

Prijs vanaf € 25.00

Ontdek het opmerkelijke waargebeurde verhaal van een klein stadje dat de wereld heeft verwelkomd. Na de constante uitverkochte, recordbrekende voorstellingen op Broadway, in de USA en Cananda, komt Come From Away naar het London’s Phoenix Theatre voor de Britse premiere op 30 januari 2019.

Hoogtepunten:
- Geniet nu van Come From Away in Londen
- Ervaar de nieuwe musical die "emotioneel en onroerend" wordt genoemd
- Kies uw eigen beschikbare zitplaatsen

Come From Away - een gloednieuwe musical
Deze vrolijke nieuwe musical deelt het ongelooflijke levensverhaal van de 7.000 vliegtuigpassagiers van over de hele wereld die in het najaar van 11 september in Canada aan de grond kwamen, en de kleine gemeenschap van Newfoundland die deze 'come from away' in hun leven uitnodigde .

Toen onrust in vertrouwen veranderde en muziek in de nacht opsteeg, groeide dankbaarheid uit tot vriendschappen en hun verhalen zouden een viering van hoop, menselijkheid en eenheid worden.

De productie van Christopher Ashley, bekroond met de Tony award voor de beste muzikale richting, leidt het publiek door een kleurrijke en pittige cast van personages, tot leven gebracht door het door Tony en Grammy genomineerde schrijfteam Irene Sankoff en David Hein.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat uw boeking is afgerond, ontvangt u uw e-ticket via uw email. Print deze uit en breng het mee naar het theater.

 

Bestel tickets

Aantal
Datum
Wanneer
Informatie over de locatie

Phoenix Theatre
Charing Cross Road
London
WC2H 0JP

Informatie over de show

Speelt vanaf
2019-01-30

Speelt tot
2019-05-25

Duur:

Routebeschrijving


(3mins) Take Tottenham Court Road south (towards Leicester Square) and the theatre will be on your left after 100 metres. NB: Central Line trains will not be stopping at Tottenham Court Road Tube Station until December 2015.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05


In winkelwagen