Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

Aldwych Theatre

Aldwych Theatre

Aldwych Theatre

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: Tina - The Tina Turner Musical

Tina - The Tina Turner Musical

4.8 (356)
Vanaf € 62,60

Van haar start in Nutbush, Tennessee, tot haar transformatie tot de koningin van Ronk'n'Roll. Tina Turner brak niet alleen alle regels maar zorgde voor een nieuw regelement. Geniet van een mucial dat het verhaal van haar leven verteld!

Hoogtepunten

- Ervaan TINA - the Tina Turner Musical
- Hoor het onvertelde verhaal van Tina Turner
- Zing mee met de hits
- Kies eigen zitplaatsen

Wat kan ik verwachten?

Ervaar TINA - The Tina Turner Musical
Deze nieuwe musical is gemaakt in samenwerking met Tina Turner zelf. Het verteld het verhaal over een vrouw die de grensen durfde op te zoeken van leeftijd, geslacht en herkomst. Ze is een van de best verkochte artiesten van ooit en won tot nu toe 11 Grammy Awards. Haar life shows zijn bekeken door miljoenen mensen en er zijn meer tickets verkocht voor de solo artiest dan voor alle anderen. 

TINA de musical is geschreven door Olivier Award-winner Katori Hall en is geregiseerd door internationaal bekende Phyllida Lloyd.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort nadat uw boeking is voltooid, ontvangt u de tickets per e-mail. Neem een geprint exemplaar mee naar het theater of laat het ticket ziet op uw mobiele telefoon.

Prestaties

Maandag t/m zaterdag: 19:30 uur
Donderdag en zaterdag: 14:30 uur

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 2 uur 40 minuten

Informatie over de show

De bijdrage van Tina Turner als iconische artiest en performer is legendarisch. Met haar levensverhaal en haar muziek heeft Tina Turner heel veel mensen over de hele wereld geïnspireerd en geleerd om kracht van binnenuit te vinden. Dit is een verlies dat diep gevoeld zal worden.
We kunnen onze gevoelens niet in woorden uitdrukken. Haar nalatenschap leeft voort op zoveel mooie manieren terwijl we rouwen om een legendarische vrouw. Onze liefde, gedachten en gebeden zijn bij Tina's familie.
TINA: De Tina Turner Musical is een waar eerbetoon aan deze uitzonderlijke vrouw en in onze rouw blijven we haar leven, haar talent en haar vreugde vieren.

Routebeschrijving

Aldwych Theatre

Adres
Altwych Theatre 49 Aldwych London WC2B 4DF

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!