Tickets voor: Mary Poppins

Mary Poppins

Vanaf € 110.2

Disney en Cameron Mackintosh's meermaals bekroonde musical Mary Poppins keert terug naar zijn thuishaven in de West End in het Prince Edward Theater in Londen.

Hoogtepunten

- Geniet van het verhaal over de magische kinderjuf

- Bewonder de oogverblindende choreografie en ongelooflijke effecten

- Luister naar de onvergetelijke liedjes

- Kies uw eigen zitplaatsen

Wat kan ik verwachten?

's Werelds meest Favoriete Kinderjuf keert terug naar de West End

Het magische verhaal van 's werelds meest favoriete Kinderjuf wordt triomfantelijk en spectaculair op het podium gebracht met oogverblindende choreografie, prachtige effecten en aanstekelijke liedjes.

De theaterproductie van Mary Poppins is schitterend aangepast aan de prachtige verhalen van PL Travers en de originele film. Het is mede gemaakt door Cameron Mackintosh en heeft een script van Oscar winnende scenarioschrijver en de maker van Downton Abbey, Julian Fellowes.

Met een tijdloze score van Richard M. Sherman en Robert B. Sherman inclusief de klassieke liedjes; Jolly Holiday, Step in Time, Supercalifragilisticexpialidocious en Feed the Birds en met nieuwe liedjes en extra muziek en songteksten, waaronder Practically Perfect, van het Olivier-bekroonde Britse team van George Stiles en Anthony Drewe.

Hoe werkt het?

Kort na het afronden van uw bestelling ontvangt u een e-ticket op het e-mailadres dat u heeft opgegeven tijdens het boeken. Print uw ticket uit en breng het me naar het theater.

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Print voucher

Routebeschrijving

Prince Edward Theatre

Adres
28 Old Compton Street London W1D 4HS

×