Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

Shaftesbury Theatre

Shaftesbury Theatre

Shaftesbury Theatre

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: & Juliet

& Juliet

4.8 (98)
Vanaf € 29,90

Voel de energie van het podium en het beat die door de vloer bonkt. Verschillende hits brengen het verhaal tot leven en hebben een nieuwe plotwending: in dit geval is Romeo dood, maar Juliet leeft.

Hoogtepunten

- Kies uw eigen stoelen
- Ben getuige van award-winnaar Miriam-Teak Lee als Juliet
- Geniet van de vele popliedjes
- Ervaar een nieuwe kijk op het verhaal van Shakespeare

Wat kan ik verwachten?

& Juliet is gebaseerd op het toneelstuk Romeo & Juliet van Shakespeare, maar richt zich op een specifieke vraag met betrekking tot het einde van het stuk: wat zou er gebeurd zijn als Romeo stierf, maar Juliet niet? Deze plotwending brengt Juliet in een geheel andere situatie. In deze moderne musical reist Juliet naar Parijs om haar leven weer op te bouwen naar het verlies van Romeo.

Tijdens de musical hoort u popliedjes die geschreven zijn door de Zweedse platen producent en songwriter Max Martin. Martin heeft gewerkt met tal van beroemde zangeressen en artiesten waardoor Britney Spears, de Backstreet Boys, Céline Dion, Ariana Grande en Katy Perry. 22 van de nummers waaraan Martin heeft gewerkt hebben nummer 1 bereikt op de Billboard's Hot 100-hitlijst. Martin heeft ook vele prijzen gewonnen voor zijn songwriting-vaardigheden.

De liedjes van Martin maken de nieuwe kansen van Juliet tot leven. De musical inspireert nieuwe vragen: was het beroemde einde van Juliet echt alleen haar nieuwe begin? Wat als ze besloot om haar eigen lot te kiezen? & Juliet geeft u de antwoorden verpakt in geweldige popmuziek, die een glimlach op uw gezicht achterlaten.

Hoe werkt het?

Uw e-ticket wordt direct naar u gemaild kort nadat uw boeking is voltooid. Neem een geprinte versie mee naar het theater of laat het ticket zien op uw mobiele telefoon.

Prestaties

Maandag t/m zaterdag: 19:30
Donderdag en zaterdag: 14:30 uur

Change date free of charge Change date free of charge
You can now change your booked date free of charge! Simply use the form under Contact Us or send us an email to let us know the new date no later than 5 days before your booked date

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 2 uur 30 minuten

Informatie over de show

Routebeschrijving

Shaftesbury Theatre

Adres
210 Shaftesbury Avenue Londen WC2H 8DP

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!