Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

Wyndham's Theatre

Wyndham's Theatre

Wyndham's Theatre

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: Life of Pi

Life of Pi

4.0 (2)
Vanaf € 23,00

Ervaar het ongelooflijke verhaal Life of Pi in West End in Londen. Dit wilde avontuur is gebaseerd op het bekroonde verhaal van Yann Martel, welke is verfilmd, en nu ook als voorstelling te zien is. Wees getuige van het adembenemende poppenspel en een werkelijk verbazingwekkende uitvoering van dit dramatische verhaal over vriendschappen, hoop en overleven.

Hoogtepunten

- Geniet van het bekroonde verhaal te zien op het podium
- Wees getuige van poppenspel en prachtige uitvoeringen
- Ervaar een buitengewoon avontuur
- Kies uw eigen stoelen

Wat kan ik verwachten?

Wanneer een koppel in India hun dierentuin verkoopt voor een nieuw leven in Canada, reizen ze samen met hun zoon Pi, en een paar van de overgebleven dieren die ze hebben kunnen houden. Maar wanneer een storm het vrachtschip midden in de Stille Oceaan laat zinken, is Pi de enige menselijke overlevende op de reddingsboot.

Zijn enige gezelschap zijn vier dieren: een hyena, een zebra een orang-oetan en een Bengaalse tijger. Maar de natuur is meedogenloos en ze hebben bijna geen tijd meer. Terwijl Pi voor zijn leven vecht, glipt er maar één gedachte door zijn hoofd: zal hij dit avontuur overleven?

Het stuk is gebaseerd op een van de meest buitengewone en geliefde werken in de fictie, geschreven door Yann Martel. Het verhaal is ook winnaar van de Man Booker Prize en heeft wereldwijd meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht.

Life of Pi is, met zijn adembenemende poppenspel en indrukwekkende visuals, een alom geprezen voorstelling en speciaal aangepast voor het podium. Het is een epische, angstaanjagende maar hoopvolle reis. Zoals The Guardian schreef: "Life of Pi is en extraordinary yourney. Unmisseble!"

Hoe werkt het?

Uw e-ticket wordt naar uw gemaild zodra uw boeking is voltooid. Neem een geprinte versie mee naar het theater of laat het ticket zien op uw mobiele telefoon.

Prestaties

- Maandag en woensdag - zaterdag: 19:45 uur.
- Donderdag, zaterdag en zondag: 15:00 uur.

Bestel nu

Zeer Goed: 4.0 – 2 Reviews

Bra

"Fantastiskt sceneri!"

Pär din, 6 sep 2022

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 2 uur 5 minuten

Informatie over de show

Routebeschrijving

Wyndham's Theatre

Adres
32-36 Charing Cross Road Londen WC2H 0DA

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!