Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

Theatre Royal Drury Lane

Theatre Royal Drury Lane

Theatre Royal Drury Lane

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: Frozen de Musical

Frozen de Musical

4.8 (37)
Vanaf € 42,60

Je zult beslist opnieuw verliefd te worden op Disney's Frozen, want de gloednieuwe musical is nu te zien in de West End van Londen

Hoogtepunten

- Beleef het beroemde Disney-verhaal live op het podium

- Luister naar de hits zoals 'Let It Go'

- Wees getuige van de betoverende visuele, visuele effecten

- Geniet van een verhaal over zusterliefde

- Kies je eigen zitplaatsen

Wat kan ik verwachten?

Dankzij ongelooflijke speciale effecten, schitterende kostuums en adembenemende landschappen wordt de reis van Elsa en Anna op een geheel nieuwe manier tot leven gebracht. En met alle populaire nummers uit de film - en een paar verrassingen van de schrijvers achter Let it Go - word je getransporteerd naar Arendelle zodra het doek opengaat.

De kaskraker Frozen wordt in twee bedrijven verteld en bevat nu nieuwe nummers en verhaalmateriaal! De toneelproductie bevat meer dan twee keer zoveel muziek als de film.

Waar gaat Frozen de Musical over?

Elsa en Anna zijn zusjes en prinsessen van Arendelle. Elsa heeft magische krachten, waarmee ze sneeuw en ijs kan maken. Hoewel het twee zusje dit erg grappig vinden, zijn hun ouders, de koning en de koningin, bang dat de krachten ervoor zullen zorgen dat Elsa op een dag zichzelf - of Anna - pijn zal doen. Deze bezorgdheid blijkt terecht te zijn, en als gevolg daarvan neemt Elsa afstand van Anna.

Na de dood van de koning en de koningin wordt Elsa 21 en zou vanaf dat moment het koninkrijk leiden. Maar wanneer haar kracht voor de rechtbank uit de hand loopt, wordt ze als een monster beschouwd en vlucht ze. Nu is het aan Anna en de vrienden die ze onderweg maakt om Elsa te helpen. Kunnen ze Elsa van zichzelf laten houden? Hoe kunnen ze de betovering van haar ijzige krachten verbreken en haar van het gevoel afhelpen dat ze alleen en vervreemd is? En nog belangrijker: is Elsa überhaupt bereid om te veranderen?

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan mijn tickets?

Kort na het afronden van je boeking, wordt je e-ticket rechtstreeks naar je e-mailadres gestuurd. Neem een geprint exemplaar mee naar het theater, of laat het ticket op je mobiele telefoon zien.

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Routebeschrijving

Theatre Royal Drury Lane

Adres
Catherine Street London WC2B 5JF

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!