Chicago

Chicago

In het Phoenix Theatre

Prijs vanaf € 31.60

Chicago is een van de mooiste musicals ooit opgevoerd. Chicago The Musical in het Phoenix Theatre in Londen is een zekere hit en hier kunt U goede tickets kopen voor rabatprijzen !

Chicago The Musical is gebaseerd op het toneelstuk van Chicago Tribune-verslaggever Maurine Dallas Watkins uit 1926 en vertelt het verhaal van Roxie Hart, een danseresje dat haar minnaar vermoordt. Vervolgens slaagt ze er niet alleen in om met de hulp van showbizz-advocaat Billy Flynn een gevangenisstraf te ontlopen, maar ze gebruikt haar proces ook om zich samen met een ander moordzuchtig danseresje, Velma Kelly, naar de top van de showbizz-wereld op te werken.

De Broadway-productie won in 1997 6 Tony Awards, waaronder de award voor 'Best Revival of a Musical', 'Best Lighting Design', 'Best Choreography' en 'Best Direction of a Musical'.

Chicago The Musical is Sassy, Sexy and Sophisticated!

"Naar chicago geweest Musical was fantastisch goede acteurs en de dansers waren heel goed. Het theater viel me een beetje tegen slechte plaatsen, te ver aan de zijkant zodat we niet alles zagen. Verder vond ik het behoorlijk koud en hoorde we de geluiden van buiten."
Y.Daniels, Delft

"Wij zijn 15-12-2011 geweest in het Garrick theater te Londen en het was in één woord FANTASTISCH !!!! Echt een aanrader voor als u een bezoek brengt aan Londen." 
M.Tillema, Muntendam

Chicago ReviewsChicago Reviews

"Still the hottest show in town"
The Independent


"A sleek package of sex, murder, great songs and arch wit"
Evening Standard


"The sharpest, slickest show on the block!"
The Times


Chicago PersberichtChicago Persbericht

“CHICAGO” CELEBRATES CHRISTMAS IN LONDON Emma Barton RETURNS TO THE SHOW AS ‘ROXIE HART’ - Final Performance: 24th October 2010. Vivien Carter will make her debut starring as ‘Velma Kelly’ - Final Performance: 24th October ...
Chicago Persbericht Lees meerLees meer

 

Bestel tickets

Aantal
Datum
Wanneer
Informatie over de locatie

Phoenix Theatre
Charing Cross Road
London
WC2H 0JP

Informatie over de show

Avondvoorstelling
Monday to Thursday and Saturday 8pm, Friday 8.30pm

Middagvoorstelling
Friday 5pm and Saturday 3pm

Speelt vanaf
2018-03-26

Speelt tot
2018-06-23

Duur:
2 hours 30 minutes

Routebeschrijving


(3mins) Take Tottenham Court Road south (towards Leicester Square) and the theatre will be on your left after 100 metres. NB: Central Line trains will not be stopping at Tottenham Court Road Tube Station until December 2015.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05


In winkelwagen