Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

Coliseum Theater

Coliseum Theater

Coliseum Theater

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: We Will Rock You

We Will Rock You

 
Vanaf € 140,30

Het begon allemaal 21 jaar geleden… 's werelds favoriete rocktheater keert terug naar huis! De wereldwijde hit We Will Rock You van Queen en Ben Elton keert komende zomer terug naar Londen

Hoogtepunten

- Geniet van de muziek van Queen

- Kies je eigen zitplaatsen

- Zing mee met alle grote rockhits

Wat kan ik verwachten?

De triomfantelijke terugkeer!

Dit muzikale spektakel is reeds bezocht door 17 miljoen mensen in 28 landen en keert in de zomer van 2023 terug naar Londen!

We Will Rock You speelt zich af in de toekomst, op een plek die ooit de aarde heette. De globalisering is voltooid. Iedereen kijkt naar dezelfde films, draagt dezelfde kleding en heeft dezelfde gedachten. Een veilige, gelukkige Ga Ga-wereld.

De bedrijfscomputers genereren de muziek en de kinderen downloaden deze. Alle muziekinstrumenten zijn verboden. Maar er komt steeds meer verzet. Er is een held nodig. Is degene die zichzelf Galileo noemt die man, en kan hij hen helpen te ontsnappen?

De legendarische band Queen, die werd geleid door de dynamische Freddie Mercury tot aan zijn dood in 1991, maakt al sinds de jaren 70 samen muziek en bundelde de krachten met schrijver Ben Elton om hun unieke geluid naar theaterland te brengen. Deze megamusical bevat 32 klassieke hits van Queen, waaronder Killer Queen, Bohemian Rhapsody, Radio Ga Ga en nog veel meer.

Één droom. Één visie. Één grote hit. Boek vandaag nog je tickets!

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan mijn tickets?

Kort na het afronden van je boeking, wordt je e-ticket rechtstreeks naar je e-mailadres gestuurd. Neem een geprint exemplaar mee naar het theater, of laat het ticket op je mobiele telefoon zien.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Routebeschrijving

Coliseum Theater

Adres
St Martin's Lane Londen WC2N 4ES

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!