Annie

Annie

In het Piccadilly Theatre

Prijs vanaf € 97.80

Ervaar hoe Miranda Hart haar debuut maakt op West End als de onbekende Miss Hannigan in de nieuwe productie van de populaire Broadway musical Annie. Annie opent de deuren bij Piccadilly Theatre in mei 2017 voor een heel seizoen in Londen. 

Hoogtepunten:
- Geniet van de populaire Broadway musical Annie
- Zie Miranda Hart als Miss Hannigan
- Kies uw eigen zitplaats

Zie het klassieke verhaal over Annie
Gebaseerd op het stripverhaal van de kleine wees Annie, laat deze fantastische musical het verhaal van Annie zien hoe zij van wees een dochter van een miljardair. 

De musical speelt zich af in New York in de jaren 30 tijdens de grote depressie. Annie en haar mede wezen wonen bij de alcoholiste Miss Hannigan en leven een verschrikkelijk leven. 

Maar snel verandert haar pech in geluk dat ze kerst bij de bekende miljonair Oliver Warbucks mag vieren. Zodra Warbucks en zijn werknemers stapel gek worden op de pittige jonge dame, begint Miss Hannigan met haar foute plannen profijt te maken van het fortuin van Warbucks. 

Miss Hannigan was origineel gespeeld door Carol Burnett in de film uit 1982 en is sindsdien gespeeld door vele bekende actrices. Naast Miranda Hart hebben onder andere Sheila Hancock, Pail O'Grady, Sue Pollard, Kim Criswell, Kathy Bates and Cameron Diaz (in de film uit 2014) deze prachtige rol mogen spelen.

Annie was voor het laatst te zien op West End in Victoria Palace Theatre in 1998, maar komt nu met een volledig nieuwe productie naar Piccadilly Theatre 23 mei 2017 met de officiële persnacht 6 Januari 2018. 

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort nadat uw booking voltooid is, krijgt u een mail met uw voucher. Print deze uit en neem mee naar het theater. 

Wees attent op: Miranda Hart speelt Miss Hannigan tot 17 september 2017. Het spelen van een artist is nooit gegarandeerd. 

Annie ReviewsAnnie Reviews

"Puts a smile on your face and a tear in your eye. A GLORIOUS REVIVAL"
The Times


"Feel-good escapist joy. Fun, riotous and heartfelt"
Radio Times


 

Bestel tickets

Aantal
Datum
Wanneer
Informatie over de locatie

Piccadilly Theatre
16 Denman Street
London
W1D 7DY

Informatie over de show

Speelt vanaf
Feb. 16, 2018, midnight

Speelt tot
Feb. 18, 2018, midnight

Duur:

Routebeschrijving


(2mins) Pass the famous illuminated signs on your right to take Glasshouse Street/Sherwood Street where the theatre can be seen.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05


In winkelwagen