Big Fish

Big Fish

In het The Other Palace

Prijs vanaf € 74.60

Hoe is het om je vader echt goed te kennen? Onmoet Edward Bloom, gespeeld door Emmy, Tony & Golden Globe award-winner Kelsey Grammer. Zie nu het verhaal over een reguliere man en een buitengewone vader.

Hoogtepunten:
- Zie Big Fish The Musical
- Kies eigen zitplaatsen
- Ervaar Kelsey Grammer van Fraiser
- Luister naar het prachtige verhaal

Big Fish the Musical

De vader vertelde zijn zoon altijd verhalen met pracht, liefde en inbeelding tot dat de zoon meer wilde weten. Wat is nou de waarheid en wat is fictie? Hiermee begint het bad van levensbevestiging dat hun leven voor goed zal veranderen. 

De musical is gebaseerd op het geliefde boek en verfilimg van Tim Burton, geregiseerd door Nigel Harman en geschreven door Tony nominee Andrew Lippa (The Addams Family, The Wild Party), met een nieuw deel van John August (Charlie and the Chocolate Factory). 

Nu in The Other Palace voor een gelimiteerde kerstvoorstelling. Big Fish de Musical zal jullie harten verwarmen en geeft een extra samenhorig gevoel voor tijdens de feestdagen. 

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort nadat de boeking is voltooid wordt het e-ticket per e-mail verstuurd. Print deze uit en neem deze mee naar het theater waar u het e-ticket omwisseld voor het originele ticket.

 

Bestel tickets

Aantal
Datum
Wanneer
Informatie over de locatie

The Other Palace
12 Palace Street
London
SW1E 5JA

Informatie over de show

Speelt vanaf
2017-12-27

Speelt tot
2017-12-27

Duur:

Routebeschrijving
070 891 26 05 070 891 26 05


In winkelwagen