Disney On Ice: Dream Big - O2

Disney On Ice: Dream Big - O2

In het The O2 Arena

Prijs vanaf € 56.70

Moed leidt de weg, waardoor het ijs gebroken wordt voor de meest avontuurlijke dromers van Disney bij Disney On Ice presents Dream Big. Geniet van de geweldige show bij het Wembley Arena in Londen!

Hoogtepunten:
- Ervaar de ongelofelijk show Disney On Ice
- Ga mee met Moana en Mauie op hun leuke avontuur
- Geniet van de huiveringwekkende zoektocht van Rapunzel
- Reis naar Arendelle met Anna, Elsa & Olaf
- Vier de 90ste verjaar van Mickey Mouse

Disney on Ice presents Dream Big
Voor de eerste keer in Europa, ga mee met de onbevreesd Moana en de grootste halfgod die ooit leefde, Maui, op een actievolle reis om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen, leef op ijs! Raak verstrikt in de huiveringwekkende zoektocht van Rapunzel om de zwevende lichten te zien.

Reis naar het bergachtige Arendelle met Anna, Elsa en Olaf in een dramatische hervertelling van de zusterlijke liefde die een koninkrijk redde. En ontdek de kracht, moed en vriendelijkheid die generatie na generatie inspireerden met Jasmine, Ariel, Aurora, Belle en Assepoester.

Plus ariveer op tijd om deel te nemen aan de speciale 90ste verjaardag Mickey Mouse, ter ere van de orignale dromer van Walt Disney.

Hoge sprongen, adembenemend schaatsen en schattige Disney vrienden zorgen ervoor dat Disney On Ice presents Dream Big een ervaring is die uw familie nooit zal vergeten.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat uw boeking is afgerond, ontvangt u uw e-ticket via uw email. Print deze uit en breng het mee naar de Wembley Arena.

 

Bestel tickets

Aantal
Datum
Wanneer
Informatie over de locatie

The O2 Arena
Peninsula Square
London
SE10 0DX

Informatie over de show

Avondvoorstelling
Wednesday to Friday 7pm, Saturday and Sunday 6.30pm

Middagvoorstelling
Saturday and Sunday 11am and 2.45pm

Speelt vanaf
2018-12-26

Speelt tot
2019-01-06

Duur:

Routebeschrijving


The exit to North Greenwich tube station is designed to come out onto the outside foyer of the O2. Just follow the crowd!

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05


In winkelwagen