Strictly Ballroom

Strictly Ballroom

In het Piccadilly Theatre

Prijs vanaf € 62.80

Strictly Ballroom The Musical is een verhaal dat de wereld inspireert te dansen. Gebaseerd op Baz Luhrmann's award-winnende film Strictly Ballroom en is de eerste versie van de trilogie. Mis deze musical productie niet. Het is een caleidoscoop van kleuren en plezier.

Hoogtepunten:
- Geniet van Ballroom live in Londen
- Ervaar een musical van kleur en plezier
- Kies eigen zitplaatsen

Een Caleidoscoop van kleuren en plezier
Maverick kampioen ballroom danser Scott negeert alle regels van de competitie om zijn hart te volgen. Hij danst samen mijn zijn linksvoetige partner Fran om zo de Pan Pacifics te winnen op zijn manier.

De musical bevat natuurlijk een paar heerlijke klassieke lovesongs zoals Love is in the Air, Perhaps Perhaps Perhaps en Time After Time. Verder natuurlijk ook nog nieuwe songs van internationale artiesten. 

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort na de voltooing van de boeking worden de tickets direct naar je e-mail adres gestuurd. Print deze uit en neem deze mee naar het theater, waar je de tickets direct bij de ticketbalie af kunt halen.
    

 

Bestel tickets

Aantal
Datum
Wanneer
Informatie over de locatie

Piccadilly Theatre
16 Denman Street
London
W1D 7DY

Informatie over de show

Speelt vanaf
2018-10-26

Speelt tot
2018-10-27

Duur:

Routebeschrijving


(2mins) Pass the famous illuminated signs on your right to take Glasshouse Street/Sherwood Street where the theatre can be seen.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05


In winkelwagen