The King and I

The King and I

In het London Palladium

Prijs vanaf € 72.00

Vanwege veel vraag is deze multi-award winnende voorstelling nu langer te zien in Londen. Mis deze hit van 2018 niet en bezoek de Lincoln Center Theater productie van Rodgers en Hammerstein - The King and I.

Hoogtepunten:
- Ervaar de King and I live in Londen
- Luister naar het fantastische score
- Kies eigen zitplaatsen

De beste Musical van het Gouden Tijdperk van Theater
Inclusief de Broadway sterren; Tony Award-winnende performance - Kelli O'Hara en Tony en Oscar nominee Ken Watanabe.

Geënsceneerd in 1890 in Bangkok verteld het musical het verhaal van een ongebruikelijke, heetbloedige relatie tussen de Koning van Siam en Anna, een Britse lerares. Ze brengt de modernistische koning in een imperialistische wereld naar Siam om de vele vrouwen en kinderen te onderwijzen.

Een fantastische score met gekoesterde muziek zoals; Whistle a Happy Tune, Getting to Know You, en Shall We Dance. Opgevoerd met een groep van 50 fantastische artiesten is de King and I een testament voor het grootse landgoed van romantisch theater. Het geweldigste musical van het Gouden Tijdperk van Theater. 

Na de hit productie van Oslo in Londen verzameld regisseur Bartlett Sher het creatieve team van Catherine Zuver (Tony Award winner voor beste kostuums), set designer Michael Yeargan, licht designer Donald Holder, sound designer Scott Lehrer en Choreograaf Christopher Gattelli met de originele choreografie van Jerome Robbins.

A once in a life time opportunity - gelimiteerde periode tot 4 Augustus 2018. 

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort na de voltooing van de boekingen worden de tickets per e-mail verstuurd naar het aangegeven e-mailadres. Print deze uit en neem mee naar het theater. 

Belangrijke informatie:
- De producer kan de verschijning van een bepaalde artiest niet garanderen. Deze voorstelling is onderworpen aan veranderingen die contracten, vakanties, ziektes of andere onvoorziene omstandigheden beïnvloeden.  

The King and I ReviewsThe King and I Reviews

"I doubt I’ll ever see a better production in my lifetime"
The Wall Street Journal


 

Bestel tickets

Aantal
Datum
Informatie over de locatie

London Palladium
8 Argyll Street
London
W1F 7TF

Informatie over de show

Speelt vanaf
2018-09-19

Speelt tot
2018-09-29

Duur:

Routebeschrijving


(2mins) Exit 8 from the tube goes out onto Argyll Street (opposite the large Topshop). The theatre is 100 metres down the road.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05


In winkelwagen